2 Nisan 2015 Perşembe

Göbek Eritme Bandı ile Zayıflama

Göbek Eritme Bandı ile Zayıflama

Kendilerini tanıyor ve bir zayıflama planının güçlükleri karşısında yeterince kararlı davranamayacaklarını biliyorlardı. Ancak konusunda uzman, güvenilir ve otoriter birinin vereceği talimatlara uyabileceklerinin de bilincindeydiler.

Destek görmek, ilerlemelerinin teşvik edilmesi, aynı durumda olanlarla paylaşımda bulunmak amacıyla bir forum oluşturdular. Bunu başlatan, her zamanki gibi, tamamen gönüllü, tanınmayan katılımcılar, başkalarına anlatırken kendileri "eğitmen" oluveren kadınlardı. Aslında bu durumdan kendileri de faydalanıyor, çünkü başkalarına yardım ederek I kendilerine yardım etmiş, bilgilerini ve motivasyonlannı  sıkiştirmiş oluyorlar.
Göbek bandı kullananlar tarafından alınan memnuniyet mesajları bizleri daha çok memnun etmektedir.

Başarının keyfini sürerken, başka ülkelerin de bunu paylaşma gerektiğine karar verdik ve ilk olarak İngiltere'deki! dostlarımız, 2010 Mayıs ayında faaliyete geçen http://www.zayiflamabandi.net 2008 yılında ilk 'Aşın Kilolarla Savaş Haftasını' Fransa'da! organize eden, Başkanlığım yaptığım uluslararası organizasyon RIPOSTE, Almanya'da ve Brezilya'daki sistemleri örnek! alarak, öncelikle büyük sağlık kuruluşlarından, sonra da sağ-l lık sigortası fonlarından bu projeye destek vermelerini iste-l meyi planlamaktadır. Bu fon katkılan sayesinde verdiğimiz hizmetin ücretinin, diyabetlilerin izlenmesinde olduğu gibi herkesin kolaylıkla erişebileceği seviyeye çekileceğini umuyorum. Ayrıca büyük uluslararası sigorta şirketleriyle de görüşüyorum, çünkü kilo problemlerinin ekonomik maliyeti ve ilerledikçe yol açtıkları rahatsızlıklar tıbbi birimlerin acilen balanla ilgilenmeye başlamasını gerektiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder