2 Nisan 2015 Perşembe

Zayıflama bandı ile fazla kilolarınızdan kurtulun

Zayıflama bandı ile fazla kilolarınızdan kurtulun

Sonuçlardan yoksun binlerce diyet arasında kaybolmuş, zaman alta tedavi talepleriyle geride tutulan, reçete yazmak için ilaçlan olmayan ve bütün çabalarına karşın, sistematik başarısızlıklar yüzünden gerilemek durumuyla yüz yüze kalan pratisyen hekimler aşın kilo probleminin tedavisi talepleri karşısında birer birer havlu atmaya başlamışlardır. Amerikalı bilim adamlarının üretmiş olduğu zayıflama bandı ile artık yüzler gülüyor

Çoğu pratisyen hekim için, kilo almanın kendisi bir hastalık değildir; onlara göre, açıklanamaz biçimde kilo kaybı daha büyük bir endişe nedenidir. Çok sayıda doktor, makul kilo verme taleplerini yersiz ve anlamsız bir talep olarak görür. Bu, belki bazen doğrudur ama bütün obezite vakalan hafif kilo almayla başlar ve bunların komplikasyonlarıyla beraberlerinde gelecek hastalıkları beklemek mantıklı değildir.

 Fransız pratisyen hekimlerini bir kez daha aşın kilo alanında çalışmaya gayretle teşvik etmektedir. Sayılan fazla, hastalan duygularım gayet iyi anlıyorlar ve tıbbi deneyime sahipler. Omuz omuza vererek, aşın kilo salgınına karşı gerçek bir savunma hattı oluşturabilirler. Onlann işin içine girmeleri; hayaller vaat ederek anlamsız çözümler pazarlayıp satan, çoktan başarısızlığa uğramış diyetlere yönlendiren, geri dönülemez kilo sorunlarına neden olan, diyet karşıta bir direnç yaratan istismarcılar için açık kapı kalmayacağı anlamına gelir.

Çünkü bazı aşın kilolu kadınlar, profesyonel olmayan bu kişilerin onla diğer yüksek kaliteli çözüm ve desteklerden alıkoyarak kaydolmaya zorladığı yararsız ticari vaatlerden dolay kafalan karışık ve dertliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder